-  Няма ли да изтичаш да ѝ помогнеш? – попита Алиса.

...
-  Няма ли да изтичаш да ѝ помогнеш? – попита Алиса.
Коментари Харесай

Световно известният астролог Линда Гудман за жената Овен

-  Няма ли да изтичаш да ѝ помогнеш? – попита Алиса.
- Няма смисъл – сподели Кралят. – Тя бяга необикновено, все едно да се опиташ да гониш вихрогон.

И по този начин, влюбен сте в момиче, родено под знака на Овена. Не съм сигурна дали би трябвало да ви поздравя или да ви съчувствам.

Когато Байрон е написал: Любовта е нещо настрана от живота на мъжа, само че изпълва цялото създание на дамата, той вероятно не е имал поради дамата Овен. Тя може да си мисли, че любовта е смисъл на живота й, само че е по този начин погълната от заобикалящия я свят и от самата себе си, че по-лесно от всяка друга би могла да мине без мъж.



Липсата на мъж за нея обаче не значи липса на обич. Сърцето й постоянно ще копнее по един воин на фантазиите й, за който да бленува в дъждовните априлски дни, по първия сняг или при блясъка на мълния. Но колкото и да въздиша, няма да страда доста, в случай че той не се появи. Защото знае, че може да прави всичко даже по-добре от него.
 Какво да чака всяка зодия от сезона на Овена  Какво да чака всяка зодия от сезона на Овена  Какво да чака всяка зодия от сезона на Овена  Какво да чака всяка зодия от сезона на Овена
Може сама да си отваря вратата, да си облича палтото, да стопира такси и да си пали цигара. Може сама да си свърши всякаква работа, дори съгласно нея това е най-сигурният метод работата да бъде свършена. Естествено, това не се отразява доста добре на мъжкото себелюбие. И в любовта тя желае да направи първата стъпка, изключително в случай че се бавите и не й определяте среща. Едва когато ви се изповяда, можете да разкриете възприятията си – преди този момент рискувате. Много внимавайте по какъв начин ще методите към дамата Овен. По-добре първо да спечелите сърцето й и едвам когато сте изцяло сигурен, се пробвайте да я прегърнете и целунете. Иначе тя може да ви удари плесница и да избяга подплашено.

Тук не трябва да се заблуждавате обаче. Тя е избягала не тъй като се опасява от вашите любовни планове, с които умерено ще се оправи. Страховете й са подбудени по-скоро от това да не се отегчи до гибел, в случай че се свърже с един боготворящ я плебей, лоялен като куче. Ще я спечелите единствено в случай че я държите в неопределеност и се показвате апатичен. Мъжът, който не се предава елементарно, постоянно интригува дамата Овен. Тя не може да проумее по какъв начин той към момента устоява на безспорната й хубост. И тъй като е ръководена от Марс, тази жена ще преобърне света, с цел да потвърди, че е мечтана, даже в случай че въпросният мъж към този момент не я интересува.



Скарлет О’Хара е самото въплъщение на дамата Овен. Тя събира в краката си всички мъже в радиус от 100 километра, а сърцето й копнее за единствения, който не може да завладее. Своенравна, само че и бързо приспособяваща се, тя се опълчва против условностите, сама се изправя против настъпващата войска и даже може да простреля човек, в случай че той заплашва тези, които обича.

Марсовата същина на Скарлет се демонстрира изключително когато е сама, без мъж, другари и гладува. Тогава изрича проклинание към небето: „ Ще преживея всички тия страдания, а когато краят им пристигна, в никакъв случай към този момент няма да недояждам. Нито аз, нито фамилията ми. Дори да ми се наложи да извършвам кражба или да умъртвявам, заклевам се, че в никакъв случай към този момент няма да бъда гладна ”. Много по-късно, когато детето й е мъртво, а обичаният човек се кани да я напусне, тази типична жена Овен към момента има сили да каже: „ Но по какъв начин ще го пусна да си иде! Сигурно има някакъв метод да го задържа!… Веднъж да пристигна на следващия ден, ще намеря метод да печеля Ред още веднъж. Та нали и на следващия ден е ден. ”

 жена цветя пролет Istock

Действително Скарлет О’Хара ви дава най-точна визия за първия безоблачен знак от Зодиака, с цялата му присъща марсова мощ и валидност още веднъж да се изправя на крайници след изживяната покруса. Тя е съвършената жена -пърхаща с мигли флиртаджийка, само че в същото време способна да поеме и мъжката работа, когато мъжете липсват. Ако изучите характера на Скарлет, ще разберете тъкмо какво ви чака с дамата Овен, откакто сте показали смелостта да се захванете с нея. Но оптимизмът и вярата й в утрешния ден ще бъдат ентусиазъм за вас.



Жената Овен обича ласкателствата, стига да са откровени. Показвайте й своето удивление просто, без да го обличате в пищност. Тя е доста сантиментална и ще ви бъде вярна. Само че в нея се крие типичното за Овена несъгласие: не желае да бъде преследвана, а бързо губи интерес към резервирания. Не желае доста могъщ мъж, само че още по-малко ще хареса някой, който се свива в краката й като куче.

 жена пролет Istock

Преди да се почувства щастлива в любовта, дамата Овен би трябвало да се пребори с безконечното марсово предизвикателство – неистовото предпочитание да има власт над обичания си, което опонира на тайната й фантазия той да я завладее. За да ви обича, би трябвало да се гордее с вас. Затова не забравяйте да изтъквате нейните способности и качества. В подмяна ще ви бъде признателна и обилно ще ви възнагради.

Жената Овен не е скъперница. С лека ръка раздава време, движимости и пари. Но опре ли въпрос до любовта, там „ нейното си е нейно ” и ревността пламва от дреболия. Никога не се възхищавайте пред нея на друга жена. Не рискувайте да имате млада секретарка (все отново по-добре да бъде мъж!). Ако не й отреждате единственото първо място във всичко, ще има да се чудите къде са отишли горещите усеща и пристрастености. Когато в действителност засегнете дамата Овен, тя се трансформира от огън в лед. Но огънят бързо изгаря, а ледът може да бъде безконечен. Запомнете това, в случай че в действителност държите на нея.

Тъй като избира мъжката компания и печели възхищението на всички мъже, с които поддържа връзка, без значение дали те са на девет или на деветдесет години, ще имате премного мотив да изпитате терзанията на ревността. Не мислете за това. Тя може да се разпорежда собственически с вас, само че няма да допусне вие да сторите същото с нея.

Жената Овен твърдо отстоява свободата си – и преди, и след брака. Налага се да й вярвате за всичко, което ви споделя: къде върви, какво прави, въпреки че тя няма да се отнася със същото доверие към вас (е, от време на време се старае да управлява възприятията си, въпреки това да я съсипва). Но един път привързала се, тя ще ви бъде вярна. Твърде малко евентуално е да ви изневери. Честната й натура няма да го разреши. Ако въпреки всичко престане да ви обича, ще ви го каже ясно и едвам тогава ще огледа към друга връзка.

 жена Thinkstock

У нея има странна комбинация от дълбока пристрастеност и нежна мечтателност. Способна е да се отдава до дъно, водена от естествените си усеща.

Обикновено се потапя изцяло в специалността си. Всяка работа й се отдава – от борсата и недвижимите парцели до сцената и манекенския подиум. Може да ги напусне, и то краткотрайно, единствено в случай че е изпълнена с любовен жар и си показва приказна къщурка за двама край морето (типично за въображението на Овена, което се придвижва напряко в щастливата част и подценява досадната). Но щом къщичката протече и възприятията се поуталожат, тя ще побърза да се върне на работа. Не й пречете. Това ще резервира положителните ви връзки.
 Ритуали за благополучие, обич и пари по време на пролетното равноденствие  Ритуали за благополучие, обич и пари по време на пролетното равноденствие  Ритуали за благополучие, обич и пари по време на пролетното равноденствие  Ритуали за благополучие, обич и пари по време на пролетното равноденствие
Няма състояние, с което дамата Овен да не може да се оправи. Предизвикателствата в живота я притеглят като магнит.

Познавам една такава жена, която няколко години бе принудена да живее в две стаи със брачен партньор, пет деца и куче. Макар че на няколко пъти стигаше до ръба на нервността, тя устоя. (Жена от никоя друга зодия нямаше да го направи!) И освен това – в един миг реши, че кучето е тъжно и му би трябвало приятелка. Естествено, децата незабавно я поддържаха. За неволя второто куче не беше привикнало да живее в къща. Това напълно не я смути. Тя направи наряди за почистване на килима. И когато този килим замязя на нищо, й хрумна знаете ли какво? Да откри отнякъде пари за нов. (Всяка друга жена би изхвърлила второто куче).

Накрая килимът беше платен, а моята позната беше уверена, че ще се случи знамение – ще се родят кученца и цялата чета ще се реалокира в нов апартамент. Така и стана. Чудесата спохождат тези, които имат вяра в тях. Жените от зодия Овен са непоправими оптимисти, от време на време даже до нелепост. Често се забъркват в оплетени обстановки, само че не признават грешките си. На думи са подготвени да го сторят, но по темперамент са вироглави. А библейското предизвестие: „ Пред погибел горделивост върви и пред проваляне – надменност ” за тях има следното значение: „ Напусне ли ви гордостта, стартира падението ”.

 жена секси Istock

Няма заплаха дамата Овен да попадне в лапите на вълка. Тя е ваксинирана против вълци и знае по какъв начин да се пази. Много по-вероятно е да бъде прелъстена от някой мечтател, защитаващ изгубена идея. Но даже с него тя ще съумее да наложи своята характерност, която в никакъв случай не може да бъде изцяло обезличена, въпреки от време на време да се подчинява на подобаващия мъж.
 image2_16x9.png Хороскопът за МАРТ: сполучлив месец, изпълнен с шанс и магия На фокус


За дамата Овен любовта значи всичко да се дели по равно. Когато е нещастна, вие също би трябвало да сте трагичен. Когато е щастлива, и вие би трябвало да сте благополучен. Тя чака, че може да употребява движимостите ви, банковата ви сметка, другарствата ви и да споделя фантазиите ви. В подмяна ви дава своите. Е, не е значимо, че сметката й е празна, а другарствата – отминали. Важното е, че не ги крие единствено за себе си. И в случай че вие си позволите да криете нещо от нея, тежко ви – това ще я вбеси. Тогава по-добре не излизайте отсреща й!

Да накърните гордостта й или пък да подрежете крилата й – това значи напряко да я унищожите. Обикновено другите се отнасят тъкмо по този начин с нея, тъй като не понасят жена, която се счита за по-умна от всички. Когато след многото уроци открие, че фактически не тя ръководи света, разплакана и съкрушена ще се хвърли в обятията ви. Тогава ще покаже същинската си същина на беззащитна и уязвима жена. Всъщност тя не е толкоз мощна – единствено би желала да бъде.

 пролет жена Istock

В такива моменти нежно я успокойте и по този начин в никакъв случай няма да я загубите. Защитавайте я от враговете й. Тя няма да ви елементарни, в случай че не сте на нейна страна. В същото време бъдете подготвен да се сдобрите с неприятелите й, тъй като тя може да го стори всеки миг. Но дамата Овен е обективна и също правдиво ще ви пази.
 Величествена ода за женствеността и щастието - La Vie est Belle Iris Absolu Edna предлага Величествена ода за женствеността и щастието - La Vie est Belle Iris Absolu
Ако ви стане брачна половинка, може да ви побелеят косите. Но в никакъв случай няма да ви е скучно. Обикновено домът е стеснен за нейните качества и дейна натура. Ще готви, ще чисти, пере и кърпи, само че без изключително предпочитание. Просто ще прави всичко, щом е належащо. И в това време ще гледа на открито, където ще задоволява много ползи. Вместо да внася успокоение и уют към камината, тя ще ви основава паники и напрежение. Но е занимателна и умее да подарява запаметяващи се мигове на благополучие. Точно те са вашата премия, в случай че имате самообладание да ги дочакате. Тогава ще разберете, че марсовите дами имат доста нежни сърца.



Жената Овен по принцип приказва доста, въпреки и мъдро. Рядко се оплаква от заболявания и от отмалялост. Но щом се разболее в действителност, чака всички да й треперят.

Тя евентуално ще направи чудесно усещане на шефа ви, стига да я убедите, че не трябва да му дава препоръки по отношение на компанията. Ако се окажете без работа, с подготвеност ще поеме бремето и сама ще докарва фамилния бюджет. Но не би уважавала мъж, печелещ по-малко от нея (както и не би го изоставила единствено за това). С подготвеност ще притопля вечерята и правдиво ще ви чака, само че би трябвало да знае къде сте и какво вършиме. Способна е дори да ви ревизира по телефона.

 пролет жена Istock

По отношение на външността си тя е почтена Евина Дъщеря. Много рядко ще я видите занемарена. Един укорителен взор или намек, и ще се втурне към козметичката, фризьорката, шивачката. Само се пробвайте да похвалите новата прическа на секретарката си – в идващия момент си търсете мъж за секретар. Понеже е суетна, тя е сензитивна към всичко,- от възрастта до най-невинната имитация от рода на какъв брой изтощена наподобява. Тогава ще направи всичко допустимо в никакъв случай да не ви наподобява на баба Яга.

Жената Овен е грижовна майка. Няма да взема на ръце бебето си всякога, когато то ревне, само че ще го държи чисто, предостатъчно и крепко. Ще му даде доста топлота и майчини ласки. Детето й ще израсне в приказния свят, в който и тя живее. То ще има вяра в духове и чудеса, ще вижда в утринната роса на тревата искрящите забравени колиета на приказните феи. Но в това време ще бъде възпитано в строга дисциплинираност и ще стане независимо.
 Какво да чака всяка зодия от сезона на Овена  Какво да чака всяка зодия от сезона на Овена  Какво да чака всяка зодия от сезона на Овена  Какво да чака всяка зодия от сезона на Овена
Понякога тази жена прави бурни подиуми, само че те са краткотрайни като лятната стихия. Тя не е злопаметна, не търси възмездие. Както след дъжд ненадейно блества дъга, по този начин се връща априлската й бодрост. И в случай че съумеете да превърнете Овцата в агне, ще имате жена, която е почтена и пламенна, предана и занимателна, въпреки от време на време да е малко невъздържана, деспотична и самостоятелна. Е, човек в никакъв случай не трябва да желае всичко.

Жената Овен ще ви помогне да върнете изгубените си илюзии и фантазии. Нямате фантазии? Ами вземете назаем от нея. Тя ги има премного. Тогава дружно можете да сътворите чудеса.

 жена пролет Istock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР